Foci

Sir Alex nem adja csatárát

A Paris Saint-Germain bejelentkezett a Manchester United bolgár csatáráért, Dimitar Berbatovért, a menedzser azonban nem engedi el a játékost.

Leonardo, a dúsgazdaggá váló párizsi együttes sportigazgatója a hétvégén beszélt a Vörös Ördögök képviselőivel. „Még Fergusont is elcsíptem a vonal végén, de azt mondta, hogy számol Berbatovval, így a bolgár nem eladó” – idézi a France Football a brazil vasárnap esti nyilatkozatát, melyet a Valenciennes ellen 2-1-re megnyert bajnoki után tett.

Dimitar Berbatov 2006-ban, a Bayer Leverkusen együttesétől érkezett Angliába, akkor csapott le rá a Tottenham Hotspur. Rögvest tizenkét góllal indított, majd rá egy esztendőre már tizenöttel zárta a bajnoki idényt, így a Manchester United közel 31 millió fontért négy évre leszerződtette őt 2008-ban.

A 30 éves támadó helye egészen az előző idényig tűnt biztosnak, ám Javier Hernandez érkeztével egyre kevesebb szerep jutott neki. A mostani szezonnak a mexikói sérülésével vágott neki a United, azonban mégsem Berbatov kezdett Wayne Rooney oldalán, hanem a fiatal Danny Welbeck.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik