Foci

Nagy Tamás a Fradi megbízott vezetőedzője

Míg a tárgyalások tovább folynak László Csabával, addig Nagy Tamás lesz a megbízott vezetőedző a zöld-fehéreknél.

Mint ismert, Prukner László hétfőn felajánlotta lemondását Kubatov Gábornak, a Ferencváros Torna Club elnökének, illetve Orosz Pálnak, az FTC Zrt. vezérigazgatójának, melyet a két vezető el is fogadott. A korábban Kaposváron is dolgozó, majd az előző idényben a Fradit kisebb meglepetésre bronzéremig vezető szakember így kedden távozott az Üllői útról.

Utódját egyelőre nem nevezte meg a klubvezetés, az ugyanakkor nem titok, hogy László Csabával már túl van egy tárgyaláson a sportegyesület. Az ftc.hu közleménye szerint az egyeztetések még zajlani fognak, ám addig is kedden Nagy Tamást nevezték ki megbízott vezetőedzőnek. A tréner korábban ült már NB I-es kispadon, dolgozott Pécsen, Zalaegerszegen és Kecskeméten, míg a Baját feljuttatta a másodosztályba. Prukner kérésre csatlakozott a szakmai stábhoz.

A zöld-fehérek miután kétszer is legyőzték az örmény Ulissest az Európa Liga első selejtezőkörében, a második fordulóban a hazai siker után hosszabbításban kaptak ki a norvég Aalesundtól, így búcsúztak a nemzetközi kupaporondtól. A hazai bajnokságban is elmaradnak a sikerek, öt meccs alatt egyszer sem tudott nyerni a csapat, két döntetlen mellett háromszor is kikapott az együttes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik