Foci

Hipp-hopp, jön Vlak!

Komjáti András, az angyalföldiek volt mestere szombaton tőlünk tudta meg, hogy menesztették állásából. Az utódja is megvan.

Felmentették a munkavégzés alól Komjáti Andrást, a Vasas-Híd labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, helyette az angyalföldi gárda hétfő délutáni edzését már a horvát Marijan Vlak tartja. A Vasas hétfői közlése szerint a klub a nap folyamán a későbbiekben számol be a váltás részleteiről.

Az 57 esztendős Komjátit tavaly októberben nevezték ki, állása azért szűnt meg, mert a szezon első öt fordulójában mindössze egy pontot szerzett a Vasas. A Sport24 a Győr elleni szombati vereséget követően megszólaltatta a szakembert, aki tőlünk értesült először arról a hírről, hogy a csapat vezetői kirúgták állásából.

A piros-kékek új mestere, az 55 éves Vlak korábban már dolgozott Magyarországon, 1999-ben a Ferencvárossal ezüstérmet nyert, a 2006/07-es idényben pedig a Fehérvár FC-t irányította.

Az angyalföldi együttes a bajnokság első fordulójában a Debrecentől, majd a Pécstől és a Budapest Honvédtól is vereséget szenvedett, bő egy hete gólnélküli döntetlent ért el hazai pályán a Haladás Sopron Bank ellen, ezután jött a győri vereség. A Vasas öt forduló után egy ponttal, 5-14-es gólkülönbséggel 15. a tabellán.

Az OTP Bank Ligában rövid időn belül ez a második edzőváltás, miután a napokban Mészöly Gézát menesztették Újpestről, akinek helyét szintén egy külföldi tréner, a szerb Zoran Spisljak vette át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik