Foci

Hullanak a Manchester United védői

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic és Rafael is megsérült az angol bajnoki címvédőnél, így Sir Alex Ferguson a fiatalok bevetésével próbálkozhat.

A Manchester United vasárnap 2-1-es győzelmet aratott a West Bromwich Albion otthonában, a bajnoki idénynyitón elért sikernek azonban ára is volt. Sir Alex Ferguson kénytelen volt lecserélni Rio Ferdinandot és Nemanja Vidicet is, a két belső védő sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot.

Ferdinandnak a hátsó combizmával vannak problémái, az angol válogatott játékos másfél hónapig kényszerül a pályán kívülre. Vidic esetében még pontosan nem tudni, hogy mennyire súlyos a vádlisérülése, de akár hetekre is kidőlhet.

A gondokat tetézi, hogy a pénteki edzésen kifordult Rafael válla, operációra van szükség, így a brazil jobbhátvéd tíz hétig nem szerepelhet a Vörös Ördögöknél.

A szintén sérüléssel bajlódó Patrice Evra a következő bajnokira már visszatérhet, rajta kívül pedig a 21 éves Chris Smalling, a 23 éves Jonny Evans és a 19 éves Phil Jones is bevetésre vár a Tottenham Hotspur ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik