Foci

Prukner László nem mond le

Öt forduló után a Ferencváros nyeretlenül, két ponttal szerénykedik, a kudarcok ellenére Prukner Lászlónak esze ágában sincs önként távozni.

A Ferencváros késő nyári mélyrepülése Kispesten folytatódott szombaton, a Honvéd elleni 1-0-ás vereség után az Üllői úton két közellenség van: a bakijaival meccseket befolyásoló Ranilovic kapus, és a balsikeredző, Prukner László.

A szurkolók által gúnyosan “Tanár Úr”-nak hívott Pruknernek a PMFC ellen a múlt héten, hazai pályán elszenvedett vereség után tüntető szurkolókkal akadt dolga, a drukkerek közül sokan őt okolják a kudarcokért.

A Honvéd elleni meccset mérsékelt önbizalommal váró Prukner védelmébe vette a Bozsik-stadionban is halvány teljesítményt nyújtó, a bekkelés ellenére újra kikapó FTC játékosait.

A Honvéd-FTC meccs összefoglalója:

“Nem nyílhattunk ki túlzottan, hiszen a Honvéd nagyon gólerős mostanában. Egyenrangú partnerei voltunk a kispestieknek, nem éreztem azt, hogy bármelyik csapatban benne lenne a gól. Nem marasztalom el a játékosokat, mindent megtettek a pontszerzésért” – célzott Prukner a vereség után arra, hogy a Fradi gyakorlatilag a döntetlenért ruccant át Kispestre.

Prukner úgy érzi, hogy közte és a csapat között a bajnoki bukdácsolás ellenére sem romlott meg a viszony

“Nincs szándékomban lemondani, a sorsomról a vezetők döntenek” – mondta Prukner.

Magyarázat a Honvéd elleni vereség után:

Ha valamikor, akkor a jövő héten a Fradinak tényleg illene begyűjtenie az első győzelmet, mert a náluk is egy ponttal kevesebbet szerző Haladás érkezik az Üllői útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik