Foci

Dzsudzsák győzelemben bízik a Szpartak ellen

Az Anzsi Mahacskala vasárnap a Szpartak Moszkva vendégeként lép pályára, és a magyar középpályás reméli, 3 ponttal távoznak majd.

Dzsudzsák az elmúlt hétvégén a Tom Tomszk ellen debütált új csapatában. Igaz nyertek a dagesztániak, azonban a középpályást a 61. percben lecserélte edzője, Gadzsi Gadzsijev, aki nem volt elragadtatva Dzsudzsák produkciójától.

„Természetesen nehéz meccs lesz, mivel ez az orosz foci egyik derbije. Ha Hollandiát vesszük alapul, akkor a Feyenoord-Twente rangadóhoz tudnám hasonlítani a Szpartak Moszkva-Anzsi Mahacskala mérkőzést.”-nyilatkozta az Anzsi honlapjának, a magyar válogatott tagjaként Izlandot legyőző Dzsudzsák.

Arra a kérdésre, hogy hallott-e már a moszkvai együttesről a középpályás, igennel felelt: „Tudom, hogy erős csapat a Szpartak, és ellenük mindig nagyon nehéz játszani. Ennek ellenére bízom a szerencsénkben. Ez lesz az első komoly mérkőzésem az Anzsiban, és remélem, hogy sikerül megnyernünk a rangadót.”

Az orosz pontvadászatban az Anzsi a negyedik, a Szpartak Moszkva a hatodik pozíciót foglalja el, mindössze két ponttal lemaradva a dagesztáni együttestől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik