Foci

A sírból mentett pontot a Kecskemét Pécsen

Az eddig hibátlan Pécsi MFC hiába vezetett két góllal hazai pályán, végül 2-2-es döntetlent játszott a Kecskeméttel.

Villámrajtot vett a Pécs a szombati bajnokin: Bajzát fejjel talált be a 21. percben, majd kisvártata Todorovic lőtt a hálóba, 2-0-ra alakítva az állást.

Ezt követően sokáig nem sok minden történt, majd a 36. percben jött a kecskeméti szépítés, Gyurcsó bombagólt ragasztott a felsőbe, 2-1-el fordultak a csapatok.

A második felvonásban sokáig a Kecskemét uralta a játékot, ám gólt majdnem a Pécs szerzett, Nagy beadásába ért bele egy védő, a labda a kapufáról pattant ki. Már-már úgy tűnt, a PMFC folytatja pazar sorozatát, azonban a 85. percben Litsingi egalizált egy kapus alatt elsurranó lövéssel. A legvégén még Foxi lőtt kapufát, a vége maradt a 2-2.

A hazaiak továbbra is a második helyen állnak, ugyanakkor az eddig százszázalékos Debrecen csak holnap lép pályára a címvédő Videoton ellen. A Kecskemét első döntetlenjét játszotta a szezonban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 5. forduló
Pécs, 4000 néző, Vezette: Iványi
Pécsi MFC-Kecskeméti TE 2-2 (2-1)
Pécs: Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei – Horváth Zs. (Goia, 55., Marovic, 79.), Scepanovic, Pintér A. – Nagy O., Bajzát (Frőhlich, a szünetben), Gyánó Vezetőedző: Mészáros Ferenc

Kecskemét: Ribánszki – Koszó, Gyagya, Balogh B., Mohl – Bori, Savic, Stokic (Foxi, 55.), Bertus (Ebala, 75.), Gyurcsó – Simon A. (Litsingi, 55.) Vezetőedző: Tomislav Sivic

Gólszerzők: Bajzát (21.), Todorovic (23.), illetve Gyurcsó (36.), Litsingi (85.)
Sárga lap: Törtei (44.), Simonfalvi (81.), Todorovic (82.), illetve Koszó (17.), Foxi (81.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik