Foci

Eto’o már jövő héten Dzsudzsákékkal focizhat

Hamarosan hivatalossá válhat, hogy az Inter kameruni sztárja az Anzsi Mahacskala csapatához szerződik.

Eleinte ugyan sokan kételkedtek a hírben, most már azonban szinte biztosra vehető, hogy Samuel Eto’o a dagesztáni Anzsi Mahacskala együtteséhez igazol, ahol többek között Dzsudzsák Balázzsal együtt küzdhet majd az orosz bajnoki cím elhódításáért, nem mellesleg pedig a Bajnokok Ligája- szereplés kiharcolásáért.

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a transzfert napokon belül hivatalosan is bejelenthetik, sőt, az oroszok számítanak arra, hogy a kameruni világsztárt augusztus 21-én, a Dinamo Moszkva elleni bajnokin már pályára küldhetik.

A lap szerint közel a megegyezés a két klub között, az Inter 30 millió eurót kérne egyik legjobb játékosáért, míg az oroszok 25 milliós vételárban gondolkodnak, jó eséllyel a kettő közötti összegnél csapnak majd egymás tenyerébe a felek.

Tegnap orosz értesülésekre hivatkozva még 40 millió eurós transzferről írtak a lapok, de hogy végül mennyit is fizet majd pontosan Dzudzsák csapata a 30 éves támadóért, valószínűleg csak a hivatalos bejelentés után derül ki.

A beszámolók szerint az Anzsi a játékossal már dűlőre jutott, ami azt tekintve nem is csoda, hogy évente 15-20 millió euró körüli összeg járhat majd a kameruni világklasszisnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik