Foci

Juhász Rolandot átverte az Anderlecht

A Glasgow Rangers és Juhász Roland is hiába akarta nagyon, az Anderlecht végül nem engedte el rutinos hátvédjét.

Juhász Rolandot csúnyán átejtették a belga klubnál. A Rangers hetek óta kitartóan küzdött a hátvédért, egyre magasabbra srófolta az érte kínált összeget, ami nem hivatalos értesülések szerint bőven meghaladta a 3 millió fontot.

Ez pedig már majdnem akörül volt, amit az Anderlecht kivásárlási árként szabott meg, a közben más komoly tranzakciókat lebonyolító belgák (másfél hónap alatt került pont Romelu Lukaku Chelsea-be történő igazolására) viszont húzódoztak.

Hétfő este pedig végül pedig nemet mondtak a skótoknak, hiába várta Juhász a válogatott telki edzőtáborában, hogy pozitív véget érjen hatéves brüsszeli szolgálata, amely során három belga bajnoki címhez segítette az Anderlechtet.

A belgák most már terhes Juhász-szeretetének videós megnyilvánulása:

Filipovics Vladan, Juhász menedzsere a végkifejlet és az elintézési mód miatt is haragszik az Anderlecht vezetőire, de nem tett le arról, hogy augusztus 3-ig, az átigazolási időszak végéig új csapatot találjon ügyfelének.

Ezt azonban éppen a skótokhoz való, zátonyra futott igazolás nehezíti meg, a több mint ígéretesnek látszó lehetőség miatt más csapatokkal nem is tárgyaltak Juhász ügyében. Nyugati csapatok helyett előtérbe kerülhetnek a gazdag orosz klubok, ahol nem pepecselnek sokat, ha a zsebbe kell nyúlni.

Emellett a még három évig az Anderlechttel szerződésben álló labdarúgó sem biztos, hogy ugyanazzal a példaértékű odaadással szolgálja majd az őt cserbenhagyó klubot, mint ahogy eddig tette. Nem lesz könnyű a brüsszeli lilák mezében pályára lépnie a vasárnapi, Lokeren elleni idegenbeli belga bajnoki meccsen sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik