Foci

Főszerepben Dzsudzsák és Juhász

Dzsudzsák Balázst és Juhász Rolandot már a svédek elleni Eb-selejtező foglalkoztatja, meg persze jelenlegi, igencsak mozgalmas napjaik.

Az Izland elleni, szerdai (19.45, Puskás Stadion) felkészülési mérkőzésre készülő magyar válogatott illusztris tagjai álltak az újságírók elé a Telki edzőköpontban.

Dzsudzsák Balázs, az orosz Anzsi Mahacskala középpályása szerint Egervári Sándor legfontosabb feladata a védelem összeállítása lesz, mert a svédek elleni , szeptember 2-i összecsapáson eltiltás miatt nem számíthat Juhász Rolandra és Vanczák Vilmosra.

A szélső beszámolt első orosz bajnokijáról, amelyet szombaton, hazai környezetben, megnyertek a Tom Tomszk ellen.

“Nagyon jó csapat benyomását keltettük, ráadásul Zsirkov megszerzésével tovább erősödött a csapatunk. Ugyanakkor azt mondom, most a legfontosabb az, hogy jól érzem magam, és mindenki segíti a beilleszkedésem” – mondta Dzsudzsák, aki elsiklott afölött, hogy az ő posztján is bevethető Zsirkov személyében komoly riválisa lett a csapaton  belül.

Dzsudzsák Balázs

A középpályás hozzátette: természetesen nem örült neki, hogy csak 60 percet töltött a pályán, de megérti edzője, Gadzsi Gadzsijev döntését.

Juhász Rolandról, az Anderlecht védőjéről folyamatosan érkeznek a hírek, amelyek szerint “órákon belül” aláírhat a skót Glasgow Rangershez.

“Ez így van, de ha ma nem jön össze az üzlet, akkor már nem is fog, mivel a skótokat szorítja az idő, ugyanis lejár az Európa Ligára való nevezés határideje” – vélte maga az érintett, Juhász Roland, aki több mint hat éve szolgálja az Anderlechtet, és úgy érzi, jót tenne pályafutásának, ha kipróbálhatná magát egy másik bajnokságban.

Juhász Roland

A jelenleg még az Anderlechtet erősítő védő nem játszhat majd a svédek elleni Eb-selejtezőn, ha rajta múlna, Pintér Ádámmal helyettesítené saját magát.

A védő szerint a svédeknél több futballistára is összpontosítani kell:

“Ibrahimovic a pályafutásom egyik legkellemetlenebb ellenfele, de van, amikor nem is érdekli a meccs. Elmander például már egészen más típus, aki a teljes kilencven perc alatt mozgásban van és presszionál.”

Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart légiósa a Bundesliga nyitófordulójában remekül játszott, csapata 3-0-ra nyert a vendég Schalke 04 ellen:

“Szerencsére semmilyen sérülés nem akadályozott a felkészülésben, nagyon jó erőben érzem magam.”


Hajnal Tamás

A középpályás szerint az Izland elleni edzőmeccs magyar-svéd Eb-selejtező előtt ez az egyetlen lehetősége a csapatnak és a szakmai stábnak, hogy az esetleges hibákat korrigálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik