Foci

Dzsudzsáknak vigyáznia kell

Dzsudzsák Balázs bemutatkozása felemásra sikerült, az Anzsi magyar légiósának oda kell figyelnie, nehogy kispadra kerüljön.

Dzsudzsák Balázs győztes bajnoki meccsen mutatkozott be az Anzsi Mahacskalában, de a személyes sikert nemigen könyvelhetett el.

A dagesztániak magyar légiósa hajtott, de mégsem tudott igazán jó teljesítményt nyújtani, és nem sikerült klasszis megoldást sem produkálnia. Kiemelkedő képességeit viszont megvillantotta, az Anzsi honlapja is elsősorban ezt emelte ki.

Dzsudzsák egyik kiemelkedő momentuma az volt, amikor a vezető gólt szerzője, Prudnikov hátán kötött ki:


Gadzsi Gadzsijev vezetőedző a 60. percben lehozta Dzsudzsákot, aki ettől kicsit durcás lett:


Balázsnak vigyáznia kell az ilyenekkel, mert Oroszországban nemcsak a politikában uralkodik a tekintélyelvűség. Hiába fizetett érte a Mahacskala egy halom pénzt a PSV-nek, ha elveszti a tréner bizalmát, akár még a kezdőből is kikerülhet.

Főleg, hogy az ő posztján Jurij Zsirkov személyében egy orosz nemzeti hős érkezett az Anzsihoz, aki ég a vágytól, hogy a Chelsea-beli mellőzöttsége után újra belevethesse magát a játékba.

A kerethez a hétvégén csatlakozott Zsirkovot hatalmas ünneplésben részesítették az Anzsi szurkolói:


Gadzsijev edző diplomatikusan nyilatkozott Dzsudzsák teljesítményéről, de azt jelezte, hogy a csapat magyarja nem nyújtott lehengerlő produkciót a Tom Tomszk elleni győztes meccsen.

Az Anzsi a következő fordulóban az orosz fővárosba látogat,a Szpartak elleni mérkőzés kemény erőpróbának ígérkezik a dagesztáni gárda számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik