Foci

Kifakadt a Paks skót ellenfelének elnöke

Egy nappal a Paks elleni Európa Liga-selejtező visszavágó előtt élesen kritizálta a média képviselőit a Hearts elnöke.

Vlagyimir Romanovot az elmúlt napokban többször is bírálták azért, mert hétfőn menesztette posztjáról Jim Jefferies vezetőedzőt, kedden pedig a portugál Paulo Sergiót nevezte ki utódjául.

A litván üzletember elmondta, a csapat az elmúlt 15 találkozójából csak egyet nyert meg, és – ahogy fogalmazott – csak a bolondok és az idióták nem tesznek fel ilyenkor kérdéseket, és nem lesznek bizalmatlanok.

Ennyi azonban nem volt elég Romanovnak, a teljes skót labdarúgást magára haragította, amikor a médiának kifejtette, most már érti, hogy Skócia miért csak a 61. helyen áll a világranglistán, és még olyan gyenge futballnemzetek is megelőzik a sorban, mint például Litvánia, Albánia vagy Gabon.

A Hearts vasárnap hazai környezetben szenvedett 1-0-ás vereséget a Dundee Unitedtől, így március 19-e óta nem tudott nyerni a skót bajnokságban.A menesztett Jim Jefferies összesen 61 mérkőzésen dirigálta a csapatot, és 25 győzelmet ért el.

A skótok múlt csütörtökön 1-1-es döntetlent játszottak a Pakssal Székesfehérváron, az Európa Liga harmadik selejtezőkörének első találkozóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik