Foci

Fogdában a Fradi volt vezére

Körözték Berki Krisztiánt, a Ferencváros korábbi vezérigazgatóját, akit aztán egy közúti ellenőrzésen kapcsoltak le.

Újra középpontba került Berki Krisztián, a Ferencváros egykori “balhés” elöljárója. A korábbi vezérigazgatót ezúttal egy közlekedési affér miatt állították elő – írja a Bors.

A lap emlékeztet arra, hogy a meglehetősen nagy lábon élő Berki májusban egy partin összeverekedett a Hooligans együttes egyik tagjával, majd két hónappal később egy siófoki diszkóban leütött két embert. A sportvezető ellen azért volt érvényben körözés, mert tavaly júliusban közlekedési afférja támadt egy másik autóssal.

Az említett személy feljelentette Berki Krisztiánt, akiről azt állította, kárt tett autójában. A Fradi egykori vezetője azt mondta a Borsnak, azért körözték, mert lakcíme megváltozott, és nem tudták kézbesíteni neki a vádemelésről szóló iratokat.

Berkit most a Gyorskocsi utcában hallgatták ki, éjszakára bent is tartották. A bíróságon aztán megkapta a fent említett ügy vádemelési javaslatát, és rögzítették új, állítólag külföldi lakcímét is.

A Fradi korábbi vezérigazgatója ellen többször indult eljárás, korábban 25 millió forintot is számon kértek rajta a zöld-fehér klub vezetésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik