Foci

Dzsudzsák Huszti sorsára juthat

Az orosz válogatott baloldali középpályást, Jurij Zsirkovot megszerezte az Anzsi Mahacskala a Chelsea-től, Dzsudzsáknak komoly riválisa akadt.

Huszti Szabolcs csak néha kap szerepet a Zenitben, az orosz átigazolási időszak miatt a Premjer Ligában eddig tétlenségre kárhoztatott Dzsudzsák Balázsnak is nagyon vigyáznia kell, nehogy az Anzsi kispadján találja majd magát.

 

A magyar klasszis posztjára egy igen erős játékos érkezett, a hírek szerint az Anzsi közel 15 millió eurót fizetett Jurij Zsirkovért a Chelsea-nek, a játékos pedig évi 5 milliós fizetésre számíthat.

Dzsudzsák medencés beavatása:

Zsirkov 2009-ben érkezett a Chelsea-hez a CSZKA Moszkvától, de alapemberré nem igazán tudott válni. Régóta hangoztatta, hogy haza szeretne térni, ez most meg is valósulhat.

Andre Villas-Boas, a Chelsea új mestere kijelentette az új idényben sem számított volna Zsirkov szolgálataira. A kékeknél 29 fellépésén mindössze egyszer talált az ellenfelek hálójába. A huszonnyolc esztendős középpályás alapembere az orosz nemzeti tizenegynek, amelynek a mezét eddig 43 alkalommal viselte.

Posztját tekintve baloldali középpályás, tehát Dzsudzsák Balázs vetélytársa is lehet a következőkben.

Zsirkov leglátványosabb mozdulatai a Chelsea-ben:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik