Foci

A Vasas ellen debütál a Roma új klasszisa

A Vasas-Híd elleni szerdai gálamérkőzésen viseli először az AS Roma mezét Bojan Krkic, akit a BL-győztes Barcelonától igazoltak a Farkasok.

A megalapításának 100. évfordulóját ünneplő angyalföldi klub hétfői tájékoztatása szerint a római együttes a legerősebb összeállításában lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.

A gálameccsen bemutatkozik a Bajnokok Ligája-győztes Barcelonától érkezett támadó, Bojan Krkic is.

Krkic első szavai és edzése sárga-pirosban:

Ilyen találatokat (is) várnak az új szerzeménytől Rómában:

A világbajnok csapatkapitány, Francesco Totti, illetve két további vb-győztes, Simone Perotta és Daniele de Rossi mellett a brazil válogatott Juan és Cicinho, s a montenegrói válogatott támadója, Mirko Vucinic is játszik majd a Vasas ellen.

Az új vezetőedző, a spanyol Luis Enrique irányításával új játékstílus körvonalazódik az AS Románál, amely egyben felkészülési összecsapásként is tekint a budapesti gálamérkőzésre.

A Vasasra is ráfér egy jó meccsélmény, hiszen az angyalföldiek három forduló után az OTP Bank Liga utolsó helyén állnak három vereséggel, 3 rúgott és 11 kapott góllal.

A Vasas-Híd – AS Roma meccs szerdán 20:15 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban, a találkozót az m1 élőben közvetíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik