Foci

NB1, 3. forduló, beharangozó 2.0

Az OTP Bank Liga három mérkőzéssel folytatódik vasárnap, a 3. forduló rangadója a Debrecen-Ferencváros összecsapás lesz.

A labdarúgó NB1 3. fordulójában az első vasárnapi mérkőzés végkimenetele erősen kétséges. A ZTE elleni győzelem és a Fradival játszott iksz után a Diósgyőr hazai pályán esélyesebben látszik a Kecskemét ellen, de az erős vendégcsapatot nem lehet leírni.

Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője élvezetes meccsre számít, hiszen mindkét gárda támadófocit játszik.

„Hasonló az alapfelfogásunk, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, de lehet, hogy menetközben váltunk majd. Valószínűleg nehéz talajon kell játszanunk, talán eső is lesz, de ez nem zavarhat meg minket, és remélem, a szurkolóinkat sem abban, hogy minél többen buzdítsanak minket” – ígérte a diósgyőri mester.

DVTK-Kecskeméti TE 16 ó (m1, ÉLŐ)

Diósgyőr, DVTK Borsodi Stadion, Vezeti: Farkas Ádám

A forduló és egyben az ősz egyik rangadója kétségkívül az FTC debreceni fellépése. A zöld-fehéreknek van miért törleszteniük a várhatóan amúgy is szenvedélyes hangulatú meccsen, hiszen 10 éve nem tudnak győzni a cívisvárosban.

A tavalyi, gyengébb idényét egyelőre feledtető Loki hat ponttal a tarsolyában fogadja a Fradit, a zöld-fehérek a mezőnyből egyedüliként mindkét eddigi meccsén döntetlent játszott.

„A két csapat múltbéli összecsapásaiból kiindulva jó hangulatú, küzdelmes mérkőzésre számítok, és természetesen debreceni sikerre” – mondta Kondás Elemér, a DVSC mestere.

„Nehéz hetek után vagyunk, nem voltunk elég egységesek a győzelemhez eddig. Sérültjeink is vannak, de így is megpróbálunk eredményesek lenni” – nyilatkozta Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője.

DVSC-TEVA – Ferencváros 18 ó (SPORT2, ÉLŐ)

Debrecen, Vezeti: Iványi Zoltán

Az MVM Paks nehéz napokat él át, hétvégén bajnokit, hét közben Európa Liga-selejtezőket játszik. A skót Hearts elleni csütörtöki döntetlen után három nappal újabb erőpróba vár a paksi legényekre, a veretlen Pápát fogadják. A kérdés ugyanaz: milyen fizikai állapotban vannak Kis Károly játékosai?

„Nagyon bízom a játékosokban, és ahogy eddig, most is felnőnek a feladathoz. A nemzetközi porondon eddig veretlenek vagyunk, de nem szeretnénk beragadni a bajnoki rajtban” – mondta Kis Károly, a Paks vezetőedzője.

MVM Paks-Lombard Pápa Termál FC 19 ó
Paks, Vezeti: Böcskei Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik