Foci

Leégett a Juhásszal felálló Anderlecht

Kínos vereséggel kezdte a Skócia felé kacsingató Juhász Rolanddal felálló Anderlecht a belga bajnokságot az újonc OH Leuven ellen.

Az Anderlecht zaklatott körülmények között látott neki a belga bajnokságnak, többek között Juhász Roland bejelentése is borzolja a brüsszeli kedélyeket, a válogatott magyar védő a Glasgow Rangers-hez szerződne.

Az Anderlecht az újonc Heverlee ellen katasztrofális bajnoki nyitómeccset szenvedett végig, soraiban az átigazolási mizéria ellenére végig pályán lévő Juhász Rolanddal. Az idegenben játszó Anderlecht már az első negyedórában kihagyott egy büntetőt, Lukaku gyenge lövését hárította a Leuven kapusa.

A brüsszel támadója még a szünet előtt javította a hibáját, és megszerezte a vezetést az ekkor már emberhátrányban játszó Anderlechtnek, brutális belemenése miatt Odoi kapott pirosat.

A második félidőben előbb Samuel saját kapujába csúsztatott, majd a hosszabbításban Patrick Amoah ugrott ki, és megszerezte a házigazdák győztes gólját a nyolc sárga és egy piros lapot hozó mérkőzésen, a Heverlee 2-1-re verte az Anderlechtet.

A mérkőzés rövid összefoglalója:

Eredmény, belga bajnokság
Heverlee Loeven – Anderlecht 2-1
Gólszerzők: Samuel (öngól, 53.), Amohah 92., illetve Lukaku (37.)
Sárga lap: Lenaerts, Roelandts, Amoah, illetve Samuel, Gillet, Proto, Marecek, Suarez
Piros lap: Odoi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik