Foci

Gyűlnek a felhők Újpest felett

Mészöly Géza együttese az OTP Bank Liga 3. fordulójában is vereséget szenvedett, ezúttal Siófokon maradtak pont nélkül a lila-fehérek.

Összefoglaló: Az Újpest a nyitófordulóban a Pápától kapott ki hazai pályán, majd a Győr otthonában szenvedett vereségetMészöly Géza a második meccs után bizakodva beszélt arról, hogy a helyzetek már megvoltak, jönnek majd a gólok is.

A Balaton-parton azonban újra csak a lehetőségekig jutott el a még mindig nem teljes keretű Újpest, az első félidő a két kapus, a siófoki Milinte és az újpesti Balajcza védéseiről szólt, előbbinek ment jobban, mert a szünetben egy majdnem 30 méteres Haraszti-szabadrúgással és egy 16-osról eleresztett Huszák-bombával már két góllal vezettek a házigazdák.

Az egyik gól a kezdés után rögtön, a másik pedig a félidő legvégén született. A kétgólos hazai előny kedvét szegte a lila-fehéreknek, a második félidőben kevesebb izgalom volt a siófoki stadionban, a hazaiak megérdemelten nyertek 2-0-ra, Újpesten pedig bőven lesz dolga a Mészöly-Beenhakker párosnak.

Eredmény – OTP Bank Liga, 3. forduló

Újpest, 5000 néző, Vezette: Berke Balázs

BFC Siófok – Újpest FC 2-0 (2-0)

Gólszerzők: Haraszti (1.), Huszák (45.)

Sárga lap: Fehér Zs. (64.), illetve Kabát (56.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik