Foci

Juhász békében menne Skóciába

Konfliktus nélkül kíván távozni a belga Anderlecht labdarúgócsapatától Juhász Roland, ha jelenlegi klubja meg tud egyezni a skót Glasgow Rangersszel.

A magyar válogatott védő a La Libre Belgique című brüsszeli napilap pénteki számában megjelent interjúban beszélt erről. Emlékeztetett arra, hogy eddig hat évet töltött a brüsszeli sztárcsapatban. Hangoztatta: amíg ott játszik, teljes egészében e klub sikerének szenteli magát. Egyetlen problémája sem volt a csapatnál – szögezte le.

Juhász Roland úgy vélte ugyanakkor, hogy új kihívásra, levegőváltozásra van szüksége, mégpedig kifejezetten sportolói szempontból (nem pedig anyagi okokból). Hozzátette: ezt tartja az utolsó pillanatnak ahhoz is, hogy még “nagy átigazolásban” lehessen része. Úgy fogalmazott: ha módja van rá, szívesebben távozna most, mint az idény közepén vagy jövő nyáron.

Megerősítette, hogy a legkomolyabb érdeklődő iránta a skót csapat. Úgy vélte, a Rangers talán tud olyan új ajánlatot tenni, amelyről meg tudnak egyezni az Anderlechttel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik