Foci

Ronaldinho triplázott a brazil csodameccsen

Azt hittük, hogy a francia Szuperkupa döntőjét még napokig ízlelgethetjük, hát a Santos és a Flamengo tett róla, hogy legyen más beszédtémánk is.

Amint arról tegnap írtunk, a Marokkóban lejátszott Lille – Olympique Marseille mérkőzésen a francia bajnoki címvédő a 85. percben még 3-1-re vezetett, ám végül még a „rendes” játékidőben 5-4-es vereséget szenvedett egy káprázatos meccsen.

Nem mindennapi összecsapás volt – mondhattuk magunkban, erre Brazíliában pár órával később egy hasonlóan látványos találkozóra került sor. Történt, hogy a Santos a bajnokságban hazai pályán fogadta a városi rivális Flamengót, a 26. percben pedig már 3-0-ra vezetett, érett a kiütés.

A mérkőzés góljai és a nagyobb helyzetek:

Ronaldinho aztán egy szerencsés találattal szépített két minutummal később, a félidőre pedig már 3-3-al vonulhattak a csapatok. A Santos a világbajnokságon kissé visszafogottabb teljesítményt nyújtó Neymar révén újra magához ragadta a kezdeményezést, ám a rutinos Ronaldinho újabb két góljával eldöntötte a mérkőzést és a három pont sorsát.

Eredmény – brazil bajnokság
Santos – Flamengo 4-5 (3-3)
Gólszerző: Borges (5., 16.), Neymar (26., 51.) illetve Ronaldinho (28., 68., 81.), Neves (32.), Deivid (44.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik