Foci

Agüero: a City játékosa vagyok

Az argentin válogatott támadó az egyik közösségi portálon már a Manchester City labdarúgójának vallotta magát.

Sergio Agüero szerdán Angliában, egészen pontosan Manchesterben járt, hogy átessen a Citynél az átigazolásokkor szokásos orvosi vizsgálaton. Ezt követően elhagyta az Etihad Stadiont, ahol a rá várakozó szurkolóknak osztogatott autogramot.

Most már a City játékosa vagyok. Boldog vagyok ennél a klubnál és ebben a városban. Köszönöm mindenkinek a fogadtatást” – csiripelte nemrég az egyik közösségi oldalon a játékos, aki azzal, hogy anno 15 esztendősen bemutatkozott az argentin élvonalban apósa, Diego Maradona csúcsát adta át a múltnak.

Az angol együttes ugyan még nem jelentette be hivatalosan a várhatóan 45 millió eurós transzfert, ám a jelek szerint már nem kell erre sokat várni. Agüerót a Real Madrid, a Juventus és a Chelsea is kitartóan csábította, a torinóiak tűntek biztos befutónak még a Copa América előtt.

A hírek szerint a 23 éves játékosban Roberto Mancini vezetőedző az elvágyódó Carlos Tévez tökéletes utódját látja. Gregorio Manzano, az Atlético Madrid trénere úgy fogalmazott, abban bízott, hogy a dél-amerikai elegánsabban távozik a spanyol klubtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik