Foci

Torres nem felejtett el gólt lőni

Miután rekord összegnek számító 50 millió fontért eligazolt a Liperpooltól a spanyol csatár csak egyszer talált a hálóba. Most megesküdött, mindent kiad magából az új szezonban.

A Chelsea csatára, Fernando Torres ígéri, hogy ő lesz az egyik húzó embere a Kékeknek az új szezonban a tavalyi gyenge bemutatkozása után. A spanyol világbajnok nehéz időket élt át, miután januárban elköszönt egykori csapatától, a Liverpooltól. Az előző szezonban 18 pályára lépése során csupán egyszer volt eredményes új klubjában, és a londoniak ázsiai tornáján is rendre elhibázta a célt.

Nem csak a kritikusokban, minden szurkolóban felmerülhet ezek alapján a kérdés, vajon a spanyolnak tényleg megvannak-e a képességei ahhoz, hogy csapatát bajnoki címhez, még jobb szerepléshez segítse.

Torres mindenkit igyekszik megnyugtatni, és nem foglalkozni az őt ért vádakkal: „27 éves vagyok, ne aggódjanak, nem felejtettem el gólt lőni. Fogok!” – válaszolta az őt kérdező riportereknek.

Jó formában érzem magam, edzett vagyok, és készen állok. Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból az előttünk álló szezonban. Nagy elvárásaink, célkitűzéseink vannak, és érzem a csapatban a győztes mentalitást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik