Foci

Győzelemben bízik a Hearts magyar kapusa

Balogh János, a skót Hearts magyar hálóőre szerint a Paks megnehezíti majd csapata dolgát az Európa Liga harmadik selejtezőkörében.

„Azt hiszem mindenki meglepődött a Tromsö otthonában aratott 3-0-ás győzelmen” – mondta még az edinburghi reptéren a magyar játékos. „Nagyon jó eredménynek tartom, szerintem a Paks megnehezíti majd csapatom dolgát, ugyanakkor úgy látom, erősebbek vagyunk. Úgy kell kimennünk a gyepre, hogy ez egy kemény mérkőzés lesz és akkor nyerhetünk.”

Az itthon Debrecenben, Sopronban és Nyíregyházán is védő Balogh János elárulta, kíváncsian várja, hogy mire megy egymással a skót és a magyar fél. A szülei jelenleg Skóciában vannak, ugyanakkor pár barátja már jelezte, hogy csütörtökön ott lesz a Sóstói Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen.

Balogh 2009. február 2-án szerződött a Hearts együtteséhez, a skótok akkor 180 ezer fontot fizettek érte a DVSC-nek. A 28 éves hálóőr 2007-ben, Isztambulban a 2008-as Európa-bajnokság selejtezőjében a magyar válogatott kapuját is védhette, akkor 3-0-ra kikaptunk Törökországtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik