Foci

Hatalmasat égett a trükközni próbáló Balotelli

Az olasz támadó érthetetlen megoldással próbálkozott a Manchester City edzőmeccsén, lecserélése után az edzőjével is összebalhézott.

A World Football Challenge keretében ismét pályára lépett a Manchester City labdarúgócsapata, Roberto Mancini együttese Kaliforniában csapott össze a Los Angeles Galaxy együttesével.

A mérkőzés 20. percében Mario Balotelli értékesített egy büntetőt, majd nem sokkal később ismét az olasz támadó volt a főszereplő: az Inter volt csatára gólhelyzetben egészen meglepő, de gyatrán kivitelezett megoldást választott gólhelyzetben, flegmán, sarokkal próbálta meg kapuba juttatni a játékszert.

A megoldás láttán még a támadó csapattársa is értetlenül tárta szét a kezét, a láthatóan feldühödött Mancini pedig le is cserélte az öntörvényű, balhéiról is elhíresült játékost. Balotelli aztán még az edzőjével is összebalhézott az oldalvonal mellett, az olasz mester a képek alapján legszívesebben felpofozta volna játékosát.

Ezt sikerült összehoznia a renitens csatárnak:

A találkozó rendes játékideje végül 1-1-es döntetlennel zárult, Magee az 53. percben egyenlített. Büntetőkkel végül 7-6-ra a Manchester City kerekedett felül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik