Foci

A Fradi nagyon elrontotta, így esett ki

A Ferencváros három percre volt a továbbjutástól és a hosszabbítás végén egyre a 11-es párbajtól a labdarúgó Európa Ligában. Nem sikerült kihúzni, a norvég Aalesund örülhetett.

A svéd Elfsborg már dörzsölhette a tenyerét, miután Oláh Lóránt megszerezte a vezetést, de még 1-1-es állásnál is. A Ferencváros ugyanis továbbjutásra állt a norvég Aalesund otthonában az Európa Liga 2. selejtezőkörének visszavágó mérkőzésén.

Az Elfsborgnak kiváló a mérlege a magyar csapatok ellen a nemzetközi kupákban, de ez a bizonyos mérleg nem gazdagodik újabb tételekkel, mert a Fradi a rendes játékidőben 2-1-re kikapott az Aalesundtól, így jöhetett a hosszabbítás – hiszen az első találkozón, az Üllői úton is ez lett a végeredmény. Amikor már mindenki a 11-esekre készülődött, jött egy felívelt szabadrúgás, és a hazaiak előrehúzódó embere, a védők szétrepülése után Ranilovic kapujába vágta a labdát.

Kiesett a Ferencváros a 3-1-es eredmény következtében, így csupán a Paks képviseli a magyar színeket a következő körben (a Kecskemét is búcsúzott csütörtökön).

Íme, a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik