Foci

Matthaus és Elber is itt lesz az ETO-napon

A labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és a brazil Giovanne Elber is tagja lesz a Bayern München All Star csapatának a jövő heti gálameccsen.

A Rába-parti klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az ETO legendás hírű játékosaiból összeállított gárda ellen barátságos meccset játszó müncheni alakulatban a 22-szeres német bajnok korábbi kiváló futballistái szerepelnek majd, így Matthaus és Elber mellett Andreas Brehme, Paul Breitner, Harald Cerny, Thomas Helmer, Stefan Reuter, Paulo Sergio, Michael Tarnat és Alexander Zickler.

A meccs 17 órakor kezdődik, a Bayern All Star tagjaival 13 óra 15 perc és 16 óra között személyesen is találkozhatnak az érdeklődők. Horváth Cs. Attila klubmenedzser azt mondta, az ETO-napon búcsúztatják majd a Győr két korábbi játékosát, Jakl Antalt és Vincze Ottót.

A kapunyitás 15 órakor lesz, a kilátogatókat családi programok és gyerekjátékok várják, egy nagyobb sátorban pedig az ETO-shop kap helyet, és itt lehet majd megtekinteni néhányat a klub leendő múzeumának ereklyéi közül.

A Bayern-ETO összecsapás után 19 órától a Haladás-Sopron Bank gárdáját fogadja a Győr az OTP Bank Liga 3. fordulójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik