Foci

Juhász Roland: irány Glasgow?

Juhász Rolandot, a magyar válogatott és a belga Anderlecht védőjét újabb klubbal hozták hírbe. Ezúttal a skót bajnok Glasgow Rangersszel boronálták össze.

A magyar válogatott egyik legstabilabb játékosa már régóta váltani szeretne, az elmúlt évek átigazolási szezonjaiban rendre felvetődött a neve. Különböző neves csapatok érdeklődtek iránta, legutóbb például a spanyol Mallorca. Juhász maga is megerősítette, hogy bár jól érzi magát Belgiumban, de fejlődése érdekében mégis szívesen kipróbálná magát egy erősebb bajnokságban.

Az angol vezető bulvárlap, a The Sun állítása szerint most éppen a skót bajnok Glasgow Rangers kívánja kivásárolni a magyar védőt. A brit fociban igencsak bennfentes lap szerint a skótok igazi skótok, mindössze 1.5 millió fontot áldoznának Juhászért.

Az Anderlecht eddig többre tartotta játékosát és számít is rá. Ezért hosszabbított vele szerződést. Juhász 2010 őszén újabb négy évre kötelezte el magát, így nem valószínű, hogy a futballpiacon csekélynek számító összegért elengednék.

Egy biztos, a Rangers Skócia legeredményesebb csapata. Eddig 54 bajnoki címet szerzett, jelenleg is BL induló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik