Foci

A kazahok felkészültek a Kecskemét letámadásaira

Szergej Lisenkov, az Aktobe csatára a Kecskemét elleni EL-selejtező visszavágója előtt nyilatkozott a találkozóról.

A kazah klub támadója az fc-aktobe.kz-nek elmondta, csapata nagyon jó hangulatban várja a Kecskemét elleni mérkőzést, a játékosok kellően felkészültek a lilák játékából. Hozzátette, az Aktobe nem a hagyományos edzésmunkával készül a csütörtöki találkozóra, ugyanis a hibákra koncentrál az edzői stáb, és azon vannak, hogy kiküszöböljék a hiányosságokat.

„A Kecskemétnek gólt kell lőnie, nem dőlhetnek hátra. Így felkészültünk arra, hogy letámadnak minket” – mondta a támadó, aki az idei bajnokságban 6 találatnál jár, majd folytatta: „Az első mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és sok veszélyes lövésünk is volt, de sajnos csak egyből született gól. Ezen változtatnunk kell.

Arra a kérdése, hogy mit várhatnak az Aktobe szurkolói, röviden felelt: “Szép játékot és győzelmet. A rajongók hazai pályán csakis a továbbjutással lennének elégedettek.”

A párharc első mérkőzésén 1-1-es döntetlen született, így nagyon nehéz dolga lesz a Kecskemétnek a visszavágón, mely csütörtökön, magyar idő szerint 17 órakor kezdődik.

A magyar kupagyőztes repülőgépe szerdán reggel indul Kazahsztánba, 58 fős küldöttséggel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik