Foci

Gulácsi 80 ezer néző előtt védett

A Liverpool felkészülési mérkőzésen 6-3-ra nyert a malajziai ligaválogatott ellen. A magyar kapus a szünetben állt be.

Folytatódott a Liverpool ázsiai túrája, Kenny Dalglish csapata szombaton Malajziában 80 ezer néző előtt lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A helyi ligaválogatott elleni találkozón nem került a kezdőcsapatba Gulácsi Péter, így a kispadról nézhette, ahogy csapata Charlie Adam révén csaknem fél óra elteltével megszerezte a vezetést. A félidő vége előtt azonban érkezett az egyenlítés, így a Pool nem tudott a szünetre előnnyel vonulni.

A második játékrészre Brad Jones helyett Gulácsi Péter állt a Liverpool kapujába, a Vörösök szekere viszont csak a mérkőzés utolsó negyedében indult be. Ekkor David Ngog kétszer is eredményes volt, majd Maxi Rodriguez is bevette a hazaiak kapuját.

Gulácsit a második félidő második felében Martin Hansen váltotta a kapuban, a Pool pedig a pár nappal ezelőtti kínai fellépéséhez hasonlóan ismét majdnem elherdálta az előnyt: 4-3 után a rendes játékidő legvégén Maxi Rodriguez második góljával lett ismét többgólos a különbség, majd Dirk Kuyt a 94. percben állította be a 6-3-as végeredményt.

Az angoloknál szerepet kapó három kapusból Gulácsi volt az egyetlen, aki nem kapott gólt a mérkőzésen.

Eredmény – felkészülési mérkőzés
Malaysia XI – Liverpool 3-6 (1-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik