Foci

Egy sportszergyártó cég segítheti Sneijdert Manchesterbe

A Manchester United szívesen látná soraiban az Inter irányítóját Wesley Sneijder-t. A két gárda pletykák szerint megegyezett a több mint 35 millió fontos vételárban.

Sneijder hetente 200 000 fontos fizetésbe lenne képes belemenni, de az angol bajnok „csak” 170 000 fontot hajlandó áldozni. Itt lehet nagy szerepe az amerikai sportszergyártó cégnek, amely átvállalná a fennmaradó összeget, ezzel is segítve az Inter jelenlegi irányítójának klubváltását.

Hasonló eset történt már az elmúlt évtizedben, a brazil Ronaldo a Barcelonából került az olasz Interhez ilyen körülmények közt. A „pipás” sportszergyártó riválisa is tett már hasonló lépést, 2009-ben Cristiano Ronaldo Madridba való igazolásánál nagy szerep jutott a német cégnek.

A pletykák szerint Wesley Sneijdernek nem lenne a következő szezonban sok játék lehetősége az Internél, mert az új mester Gian Piero Gasperini más formációban fogja játszatni a milánói kék-feketéket.

A Manchestert az átigazolási szezonban már elhagyta Paul Scholes, Gary Neville, Owen Hargreaves, Edwin Van der Sar, Wes Brown és John O’Shea.

A 27 esztendős holland játékmester Sir Alex Ferguson kívánságlistáján rajt van, és a jövő héten a klub vezetése le is ül tárgyalni a csapat szerelését szállító sportszergyártó céggel.

Sneijder pillanatai az Interben:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik