Foci

Sneijder egyre közelebb Manchesterhez?

Lapértesülések szerint az Inter holland középpályására sem sajnálná a pénzt Sir Alex Ferguson.

Annak ellenére, hogy Marco Branca, az Inter technikai igazgatója tegnap az újságírók előtt kijelentette, Wesley Sneijder játékjogáért nem kaptak konkrét ajánlatot, és a holland középpályást nem is árulják más kluboknak, egyes lapok tudni vélik: az olasz klub és a Manchester United vezetői már tárgyalnak egymással a világbajnoki ezüstérmes futballista átigazolásáról.

A Goal.com portál az ügyet közelről ismerő forrására hivatkozva azt írja, az Inter 40 millió eurót kérne a 27 éves irányítóért, a MU pedig egyre komolyabban érdeklődik. Az oldalon idézett forrás megjegyzi, Sneijder nem akarja felbosszantani az Inter drukkereit, így nem beszél nyíltan távozási szándékáról, de valójában szívesen lenne Sir Alex Ferguson csapatának játékosa.

Az angol The Sun is arról ír, hogy a klubok tárgyalnak egymással, a megállapodás pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen. Mint hozzáteszik, ha létrejön az üzlet, a United ezen a nyáron már most több mint 85 millió fontot fog elkölteni új játékosokra, miután már Phil Jones, Ashley Young és David De Gea is a Vörös Ördögök kötelékébe állt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik