Foci

Gulácsi kezdett a Liverpool győztes meccsén

A magyar kapus nem úszta meg kapott gól nélkül a kínai Guangdong elleni felkészülési mérkőzést, a szünetben az egész csapattal együtt lecserélték.

A Liverpool labdarúgócsapata épp Kínában készül a következő szezonra, a programba pedig természetesen edzőmérkőzést is beiktattak, ma a Guangdong volt az ellenfél.

Kenny Dalglish csapata Gulácsi Péterrel a kapuban vágott neki az összecsapásnak, és irányította is a találkozót, így a magyar kapusnak sok dolga nem akadt. A 19. percben meg is szerezték a vezetést az angolok, Christian Poulsen volt eredményes, majd pár percre rá David Ngog is betalált.

Gulácsinak nem sikerült kapott gól nélkül lehozni a félidőt, a 46. minutumban Ricardo Steer fejese talált utat a kapujába, ahonnan a hálóőr kimozdult a beadásra.

Így fejeltek gólt Gulácsinak:

Minden bizonnyal nem ezért cserélték le a szünetben a 21 éves magyar futballistát (Brad Jones érkezett a helyére), hiszen teljes sort cseréltek az angolok, a második félidőben már 11 új játékos lépett pályára.

A második játékrészben Coady és Carroll is eredményes volt, a Pool azonban végül csak minimális különbségű győzelmet aratott, miután a mérkőzést két kínai találat zárta le.

Eredmény – Felkészülési mérkőzés
Guangdong – Liverpool 3-4 (1-2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik