Foci

Július 26.: Ferencváros-Valencia

Két hét múlva illusztris vendéget fogad a Fradi az Albert-stadionban. A nívós csapatok elleni edzőmeccsek között a zöldekkel is játszik egyet a Valencia.

A spanyol bajnokság tavalyi harmadikja, a BL-főtáblás valenciai “denevérek” sűrű nyári felkészülési szezon elé néznek. Soldado, Joaquín, Albelda, Mata és társai július 19-én Dzsudzsák volt csapatánál, a PSV-nél vendégeskednek, rá négy napra a Leicesterhez mennek.

Július 26-án pedig, egészen pontosan 19 órakor, a Ferencváros Üllői úti stadionjában folytatódik a Valencia európai portyája. A Ferencváros honlapja még nem közölte sem a meccs tényét, és értelemszerűen annak apropóját sem.

Ha hinni lehet a Valencia honlapjának, és tényleg sor kerül a meccsre, gratuláció illeti a zöld-fehéreket, hogy egy európai élcsapatot tudtak idehozni, a Vasas AS Roma elleni meccse is szintúgy örömteli.

A Turia-partiakat a budapesti kitérő után négy nappal már Lisszabonban találjuk, a Sporting ellen lépnek pályára, augusztus 2-án pedig a Hamburg fogadja őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik