Foci

Szombattól lehet jegyet kapni a Fradi következő meccsére

Az Aalesund elleni jövő heti Európa Liga-találkozóra már szombaton 10 és 17 óra között lehet jegyeket vásárolni az Albert Stadionban.

Hétfőtől szerdáig 13 és 18 óra között juthatnak belépőkhöz azok, akik szombaton nem váltják meg tikketüket. A jegyek három- és négyezer forintért kaphatóak, míg a diákok és a nyugdíjasok számára 2500 forintért kínálnak belépőket.

Az FTC közleményében jelezte, hogy azok a szurkolók, akik az előző, valamint a következő idényre támogatói VIP-bérletet váltottak, annak felmutatásával 10 ezer forint helyett 7500 forintért vásárolhatnak VIP-belépőt. A tavalyi és idei bérlettel rendelkezők kizárólag szombaton, hétfőn és kedden vehetnek jegyet a mérkőzésre.

Az összecsapás napján a főpénztár 10 órakor, a többi pénztár a találkozó kezdete előtt négy órával, azaz 15 órakor nyit. A hazai szektorba kizárólag regisztráció után lehet belépőt venni, regisztrálni 10 órától lehet. A klub ugyanakkor arra kéri a szurkolókat, hogy ha tehetik, ne hagyják a mérkőzés napjára a regisztrációt és a jegyvásárlást.

A Ferencváros az EL első selejtezőkörében 5-0-ás összesítéssel búcsúztatta örmény Ulissest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik