Foci

Bemutatták a Juve új mezét

Az olasz rekordbajnok Juventus csapata a felkészülést még nem kezdte el a következő idényre, de a szerelésük bemutatására már sor került.

A mezek nyilvánosságra hozása rendhagyó helyen, az új stadion öltözőiben történt meg. A prezentációt a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint Andrea Rossi, a Nike olaszországi igazgatója tartotta. Az Öreg Hölgy első embere hangsúlyozta, hogy nagyon elégedettek a mezeket szállító sportszergyártóval, amely már kilencedik éve segíti az olasz együttest. A szerelések futurisztikus külalakkal, egyedi stílusban, a legjobb anyagból készültek.

A hazai mérkőzéseken a hagyományos fekete-fehér csíkos dresszben láthatjuk majd a csapatot, de ez kiegészül 3D-hatással. A mez címkéjén a “Forza Juve” lesz kiolvasható. A nadrág fehér, akárcsak a sportszár, egy “J” betűvel kiegészülve a vádlirészen.

Az idegenbeli garnitúra rózsaszín lesz, amelyen egy nagy csillag helyezkedik el a nyaktól a derékig. A nadrág és a sportszár fekete, egy “J” betűvel tarkítva a vádlirészen. A torinói gárda már viselt korábban rózsazín mezt, 1897-től hat esztendőn keresztül pompáztak ebben a színben a Bianconerik. A mezek újrafelhasználható anyagokból és aerodinamikus dizájnnal készülnek. Egy szereléshez tizennégy műanyag flakont hasznosítanak újra.

A Juventus a Serie A előző kiírásában csak a hetedik helyen végzett, így a máe Antonio Conte vezette társaság csak a hazai pontvadászatban és a kupában használhatja a megújult felszerelést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik