Foci

Messiék helyzete egyre kínosabb a Copán

Az argentin labdarúgó-válogatott továbbra sem érzi a ritmust a Copa Americán, a házigazda Kolumbiával 0-0-ás döntetlent játszott.

Sokat elmond a meccs képéről, hogy az Albiceleste legnagyobb helyzetét a 32. percben láthattuk, Messi játszott szépen Ezequiel Lavezzihez, utóbbi lövését azonban nagyszerűen védte Luis Martinez kapus.

A túloldalon Radamel Falcaóék számos ziccert dolgoztak ki, így összességében még hízelgő Lionel Messiékre nézve, hogy lehozták kapott gól nélkül a mérkőzést.

A Tévez, Messi, Lavezzi hármas ezúttal sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a hajrára beküldött Sergio Agüero pedig ezúttal nem tudta kellőképpen feltüzelni a társaságot, mint tette azt a Bolívia elleni 1-1 alkalmával.

Kolumbia így továbbra is vezeti a csoportot, miután az első körben 1-0-ra legyőzte Costa Ricát. Sergio Batista legénységének bíznia kell abban, hogy a Bolívia – Costa Rica mérkőzésen, majd az utolsó körben is kedvezően alakulnak az eredmények, különben az ősi rivális brazilokkal már a legjobb nyolcban összefuthat a gárda.

Eredmény – A csoport, 2. kör
Argentína – Kolumbia 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik