Foci

EL: a győzelem és a jó játék a Paks célja

Kis Károly a Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, szeretnének örömöt okozni a Székesfehérvárra elutazó szurkolóiknak a csütörtöki EL-meccsen.

Mivel a paksi stadion az UEFA előírásainak nem felel meg, így a tavalyi ezüstérmes csapatnak új hazai pályája lesz az andorrai Santa Coloma elleni Európa Liga visszavágón, méghozzá a Videoton Sóstói-stadionja. Mint ismeretes, az összecsapás első mérkőzésén, idegenben győzött 1-0-ra a Paks, a gólt Vayer Gábor szerezte.

Kis Károly, az MVM Paks trénere bízik abban, hogy az „idegen” környezet ellenére hazaipálya-hangulata lesz a találkozónak, amelyet elősegíthet az, hogy a Vidi és a Paks szurkolói között remek a kapcsolat.

A nemrégiben az Év edzőjének választott szakember hozzátette, szeretnének magabiztosan nyerni, hogy a kilátogató nézőket kiszolgálják, és maradandó örömet okozzanak nekik.

A Paks várható kezdőcsapata:
Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Fiola Attila, Báló Tamás – Bartha László, Sifter Tamás, Sipeki István, Vayer Gábor – Böde Dániel, Magasföldi József

Ajánlott videó

Olvasói sztorik