Foci

Argentin tangó helyett füttykoncert volt a Copán

Az argentin drukkerek nehezen viselték a magyar idő szerint kedd hajnali, Kolumbia elleni 0-0-át a Copa Américán, kifütyülték Lionel Messiéket.

Amint arról már írtunk, az argentin labdarúgó-válogatott Santa Fében csak gólnélküli döntetlenre volt képes Kolumbia ellen a Copa Américán, így már második meccsét is ikszere hozta a gárda.

A Lionel Messi vezette hazaiak teljesítményéről mindent elmond, hogy az argentin nézők kifütyülték a játékosokat, akik elsősorban kapusuknak, Sergio Romerónak köszönhették, hogy egyáltalán döntetlent sikerült kiharcolniuk. A hálóőr számtalan kolumbiai próbálkozást hatástalanított, többször nagy bravúrral mentett.

“Nem jó a füttykoncertet hallani, de megértjük a szurkolóinkat, ők azért jönnek ki a meccseinkre, hogy győzni lássanak minket” – nyilatkozta a mérkőzés után Sergio Batista szövetségi kapitány. “Nehéz helyzetben vagyunk, de meg kell őriznünk a nyugalmunkat, mert a következő találkozónkon mindent elbukhatunk. Ezek a játkosok továbbra is klasszisok, de egy kicsit lassúak vagyunk elől.”

A kapitány Messi felejthető teljesítményét is értékelte: “Semmi szabad területe nem volt, az ellenfelünk tudta mit csinál, jól zárt a védelme.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik