Foci

16 éves brazil zseni Manchesterben?

A Manchester United áprilisban 12 millió fontot ajánlott az U17-es vb-n villogó Adryanért, de akkor még a Flamengo kikosarazta Sir Alex Fergusont.

Adryan Oliveira Tavares, a mexikói U17-es világbajnokságon ontja a gólokat, miközben Európában a Manchester Unidet mindent megtesz azért, hogy megszerezze játékjogát. A korosztályos brazil nemzeti tizenegyben a mágikus 10-es mezt viselő középpályásra Sir Alex Ferguson minél előbb szeretne lecsapni, és jó előjel lehet számára, hogy a szintén brazil Da Silva-ikreket is az U17-es vb-n fedezte fel, akik alá is írtak a Unitedhez.

A történet buktatója az lehet, hogy Adryan áprilisban szerződést hosszabbított a Flamengóval, így a Manchesternek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha ki akarja vásárolni a brazilt élő kontraktusából. A Flamengo malmára hajthatja a vizet, hogy a Real Madrid is érdeklődik a középpályás után, így a nagyágyúk licitálásának határa csak a csillagos ég lehet.

Adryan a mexikói világbajnokságon már három találatnál jár, Ausztrália ellen gyíőztes gólt szerzett, majd betalált az elefántcsontparti és a japán kapuba is. A brazil válogatott az elődöntőben Uruguay együttesével mérkőzik meg.

Adryan góljai az U17-es vb-n, Ausztália ellen egy 25 méteres szabadrúgásgól a pipába:

Elefántcsontpart ellen 15 méteres kapáslövés:

Japán ellen szemtelen csel után bomba a rövid felsőbe:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik