Foci

Prukner: vakrepülés lesz az örmények elleni selejtező

A zöld-fehérek még mindig nem kaptak értékelhető felvételeket csütörtöki ellenfelükről. A vezetőedző szerint még nincs kész csapata a Fradinak.

Csütörtökön megkezdik szereplésüket a magyar csapatok az európai kupákban, az Európa Liga első selejtezőkörében a Paks az andorrai UE Santa Coloma csapatához látogat, míg a Ferencváros hazai pályán kezd az örmény Ulisses ellen.

Prukner László, a ferencvárosiak vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, egyelőre nincs kész csapatuk, vannak olyanok, akik az utolsó pillanatban érkeztek a kerethez, míg a rutinos játékosok közül Rósa Dénesnek el van törve a keze, míg Lisztes Krisztián részleges combizom-szakadással küszködik.

Az örmények – akik március óta játékban vannak – még mindig nem küldtek értékelhető felvételt a csapatukról, Prukner csak egy húszperces videóval találkozott, amin még a játékosokat sem lehet felismerni. “Ez így egy picit vakrepülés lesz, ezért inkább azzal kell foglalkozzunk, hogy a mi csapatunkat maximális szintre emeljük és belőlük a legtöbbet kihozzuk” – fogalmazott a vezetőedző.

Prukner László hozzátette, ennek ellenére csak a továbbjutást tudja elfogadni az örmény együttes ellen. Az első összecsapás csütörtökön 19 órakor kezdődik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik