Foci

Lázár Pál Törökországba szerződött

A Videoton eladta válogatott futballistáját a Samsunspor csapatának. Közben Mitrovics aláírt a magyar bajnokhoz.

A török klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évre leszerződtette a 23 éves védőt, aki 2008 óta szerepelt a Videoton együttesében, tavaly pedig alapembere volt a bajnoki címet szerző klubnak.

Az ötszörös magyar válogatott játékost ma már be is mutatták új csapatánál, ahol a dicsérő elnöki szavak után kifejezte reményét, hogy valóban erősítést fog jelenteni új klubja számára.

Török lapok már június közepén arról cikkeztek, hogy Lázárral megállapodott a Samsunspor, de akkor még nem lehetett tudni, hogy a BL-selejtezőre készülő Videotonnal is sikerül-e dűlőre jutni. Mára kiderült, hogy a székesfehérváriak is áldásukat adták a transzferre, így a magyar bajnok egy válogatott védőt veszített.

Eközben viszont hivatalossá vált Nikola Mitrovics átigazolása a Videotonhoz: a szerb középpályás egy év után távozott Újpestről. A lila-fehérek részéről már korábban közölték, hogy a szerb nemzeti csapatban is megfordult futballista áráról megegyeztek a Vidivel, így már csak idő kérdése volt, hogy mikor válik hivatalossá a transzfer. Mitrovics kétéves szerződést kötött új csapatával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik