Foci

Tévez is ott lesz a Copa Americán

Sergio Batista argentin szövetségi kapitány kijelölte azt a 23 fős keretet, amely a jövő héten kezdődő viadalon a házigazdákat képviseli majd.

A szűkített keretben megtalálható Carlos Tévez is, pedig korábban még az is felmerült, hogy a Manchester City sztárja kegyvesztett lesz a válogatottnál, és nem vehet majd rész a dél-amerikai kontinensviadalon.

A 26 fős bő keretből végül hárman vehették az irányt hazafelé: Luciano Monzon (Boca Juniors), Diego Valeri (Lanús) és Enzo Perez (Estudiantes) játékára nem számít Batista szövetségi kapitány a július 1-én kezdődő tornán.

A támadók között természetesen helyet kapott Lionel Messi, de ott lesz az argentin csapatban Sergio Agüero és Gonzalo Higuain is.

Az argentin válogatott 23 fős kerete

Kapusok: Sergio Romero (AZ), Juan Pablo Carrizo (River Plate), Mariano Andujar (Catania).

Védők: Gabriel Milito (Barcelona), Ezequiel Garay (Real Madrid), Nicolas Burdisso (Roma), Javier Zanetti (Inter), Nicolas Pareja (Szpartak Moszkva) Marcos Rojo (Szpartak Moszkva), Pablo Zabaleta (Manchester City)

Középpályások: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Anderlecht), Ever Banega (Valencia), Esteban Cambiasso (Inter), Javier Pastore (Palermo), Fernando Gago (Real Madrid).

Támadók: Lionel Messi (Barcelona), Ángel Di María (Real Madrid), Gonzalo Higuain (Real Madrid), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tévez (Manchester City), Diego Milito (Inter).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik