Foci

Elképesztő baki miatt lett új kapusa az Internek

A Bologna vezetői rosszul töltöttek ki egy űrlapot, így Emiliano Viviano teljes játékjoga a milánóiakhoz került.

Az olasz labdarúgásban megszokott dolog, hogy a kettős tulajdonú játékosok sorsáról vaklicit során döntenek, amennyiben a szezon végén az adott két klubnak a határidőig nem sikerül megegyeznie a játékos sorsáról. Így történt ez tegnap az olasz válogatottban is megforduló, 25 éves Emiliano Viviano esetében is, hiszen a 2009 nyara óta a Bologna hálóját őrző kapus játékjogának 50 százaléka az Inter tulajdona volt.

A kluboknak egy borítékban kell elhelyezniük ajánlatukat, aki a nagyobb összeget írja az erre a célra szolgáló űrlapra, az viheti a futballista teljes játékjogát. Mint kiderült, az Inter 4,1 millió eurót ajánlott Viviano fele játékjogáért, míg a Bolognának nagyjából 4,7 milliót is megért volna ugyanez, azonban a piros-kékek képviselői tévedésből a teljes értékhez írták ezt az összeget, amely így a feleződés után csak 2,35 millióra jött ki… A kínos baki miatt Viviano teljes játékjoga az Interhez került.

Az eset azért is lehet különösen kínos a Bologna számára, mert egyes hírek szerint az AS Romával már egyezkedtek arról, hogy Vivianót a fővárosiaknak adják tovább, nyilván a licit során megajánlottnál nagyobb összeget elkérve a kapusért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik