Foci

A Fradi legyőzte a Temesvárt

A zöld-fehérek labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2-1-re verte a román bajnokság legutóbbi ezüstérmesét. A Paks döntetlent játszott.

A Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Tiszaújvárosban rendezett találkozón már az 5. percben vezetést szerzett Prukner László csapata, Oláh 14 méterről volt eredményes. Az első félidőben már hiába próbálkoztak a csapatok, több gól nem született.

A második játékrészből negyed óra telt el, amikor Alison megduplázta a Fradi előnyét, míg a temesváriak próbálkozásai a 78. percben jártak sikerrel. Az Európa Liga selejtezőjére készülő zöld-fehérek így végül 2-1-re nyertek a román bajnokságban második helyen befutó ellenfelük ellen.

Az FTC-nél a kezdőcsapatban kapott helyet a próbajátékon szereplő német Benjamin Baltes, a védőnek egy összecsapás során a szeme alatt felrepedt a bőre, de végül tudta folytatni a játékot.

Edzőmeccset játszott a Paks csapata is, a magyar bajnoki ezüstérmes együttes a szlovák Ruzomberok ellen 1-1-es döntetlent ért el.

Eredmények – Felkészülési találkozók
Ferencváros – FC Temesvár 2-1 (1-0)
gólszerzők: Oláh (5.), Alison (60.) illetve Axente (78.)
Paksi FC – MFK Ruzomberok 1-1 (0-1)
gólszerzők: Gévay (46.) illetve Krbecek (9.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik