Foci

Megvan a Barca új klasszisa?

Lapértesülések szerint Alexis Sanchez a héten már orvosi vizsgálaton vesz majd részt Barcelonában.

Chilei lapok egybehangzóan állítják, hogy az Udinese 22 éves labdarúgója a héten a gránátvörös-kék klub játékosa lesz. Erre enged következtetni az a tény is, hogy a Copa America küzdelmeire készülő chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Claudio Borghi felmentette Sanchezt a nemzeti együttes csütörtöki edzőmeccse alól, hogy a katalán városba utazhasson orvosi vizsgálatra.

A La Tercera értesülései szerint a Barca 33 millió fontot fizet majd az Udinesének, a chilei ügynöke pedig négy esztendőre szóló, évi 2,7 millió fontos fizetéssel járó szerződés elérésén dolgozik.

Az Udinese hetesének néhány megmozdulása:

Korábban az a hír járta, hogy a Barcelona a Villarreal olasz válogatott támadóját, Giuseppe Rossit szeretné megszerezni, ám a két játékos megszerzése minden bizonnyal nagy falat lenne a Barcának, amely a hírek szerint ezen a nyáron 45 millió eurót költhet új játékosokra.

„Az elmúlt tíz napban nem kerestek minket, így azt kell mondjam, Rossi nagy valószínűséggel nem lesz a Barcelona labdarúgója. Ők Alexis Sanchezt akarják, ha leszerződtetik annyiért, amiről a hírek szólnak, akkor nem lesz pénzük Giuseppére. A Barcelona azt igazol le akit akar, mi nem csinálunk ebből problémát. Ilyen a labdarúgás, a foci pedig nem Barcelonában ér véget” – mondta Federico Pastorello, az itáliai ügynöke a COMRadiónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik