Foci

Juhászéktól igazolna a Chelsea

Az egyik legnagyobb belga tehetségnek tartott Romelu Lukakut szemelte ki magának a londoni együttese.

Az angol Sky Sports értesülései szerint a Juhász Rolandot is a sorok közt tudó Anderlecht általános igazgatója, Herman van Holsbeeck jelenleg Angliában tartózkodik, ahol több szigetországi klubbal, köztük a Chelsea-vel is egyeztetéseket folytat a mindössze 18 éves támadó kapcsán.

„Még sok van hátra addig, hogy bármi konkrétumot is mondjak. Jelenleg a Chelsea-vel folytatunk informális megbeszéléseket, de több csapattal is egyeztetünk majd” – idézi a portál van Holsbeecket.

A fáma szerint a londoni rivális Arsenal és Tottenham Hotspur, illetve a milliárdos Manchester City is a kérők között van. A Chelsea-nek kedvezhet ugyanakkor az a tény, hogy a Kékek kölcsönbe a brüsszeliekhez küldenék Kevin De Bruyne-t a transzfer részeként. A 19 éves, egyszeres válogatott középpályás bajnok lett a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató Genk színeiben.

Romelu Lukaku egyébként fiatal kora ellenére már 71-szer léphetett pályára az Anderlecht színeiben és eddig összesen 31 gólt szerzett. Kilencszer a felnőtt-válogatottban is szerepelt és már két találatnál jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik