Foci

A West Brom ellen kezd a MU, rangadókkal nyit az Arsenal

Nyilvánosságra hozták az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2011-2012-es szezonjának sorsolását.

Bár még szűk két hónap hátra van a Premier League újabb idényének nyitányáig, a menetrendet már most elkészítette az angol szövetség. A bajnoki címvédő Manchester United augusztus 13-án a West Bromwich Albion otthonában kezdi a szezont (a hírek szerint a birminghamiekhez tart Gera Zoltán), a Chelsea a Stoke Cityhez látogat a nyitófordulóban, a Manchester City az újonc Swansea csapatát fogadja, a Liverpoolhoz pedig a Sunderland utazik.

Az Arsenalnak nem lesz egyszerű dolga a bajnokság elején, a nyitókörben a Newcastle United pályáján kell bizonyítaniuk, majd Londonban fogadják a Liverpoolt, a harmadik fordulóban pedig a Manchester United otthonában van jelenésük.

Egy másik londoni klub, a Tottenham is alaposan bekezd majd, az Everton (otthon), a MU (idegenben), majd a Manchester City (ismét otthon) lesz az első három ellenfelük.

A címvédőre októberben vár majd nagy feladat, amikor egymás után két rangadót is vívnak majd: Sir Alex Ferguson alakulata egy liverpooli túra után hazai pályán fogadja majd a városi rivális Manchester City együttesét.

A teljes sorsolást klubokra lebontva itt olvashatják!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik