Foci

Eto’o Angliába költözhet

Az Inter kameruni támadója elgondolkodik az ajánlatokon, a hírek szerint a Premier League lehet a cél.

Bár az Internazionale labdarúgócsapata idén “csak” az Olasz Kupában diadalmaskodott, Samuel Eto’o játékára nem lehetett panasz: a Barcelona volt csatára az összes sorozatot számítva 35-ször volt eredményes a szezon során, és nem rajta múlt, hogy a városi rivális Milan megelőzte csapatát a bajnokságban.

Előfordulhat azonban, hogy a kameruni támadó nyáron klubot vált, legalábbis ez derült ki Eto’o szavaiból. “Igaz, hogy kaptam néhány ajánlatot. Van egy hónapom, hogy átgondoljam őket és döntsek a jövőmről. 30 éves vagyok, közel az utolsó nagy szerződésemhez, majd meglátjuk, hogy maradok-e Milánóban vagy sem. Ha eligazolnék, nem a kicsivel több pénzért tenném. A karrierem szempontjából az a lényeges, hogy jól érezzem magam az adott városban, egy nagy klubban szerepeljek, ahol boldog lehetek.

Eto’o elismerte, megfordult a fejében, hogy kipróbálja magát Angliában is, azt viszont szinte lehetetlennek tartja, hogy visszatér korábbi csapatához, a Barcelonába. Az Inter számára mindenesetre nagy veszteség lenne egyik kulcsjátékosuk elvesztése, így az olaszok biztosan nem adnák olcsón a futballista játékjogát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik