Foci

Ronaldónak nem kell a City pénze

A Real Madrid portugál aranylabdása szerint a pénz nem a legfontosabb tényező, ezért nem igazol el jelenlegi klubjától.

Az elmúlt napokban erőre kaptak azok a hírek, melyek szerint a Manchester City nem fogja vissza magát, és mindent megtesz Cristiano Ronaldo megszerzése érdekében: a jólértesültek arról beszéltek, hogy az angol klub évi 21 millió fontos fizetésért csábítaná magához a portugál futballistát.

Az aranylabdás játékos a Real Madridnál jelenleg az említett összegnek kicsivel több, mint a felét kapja, de a beszámolók szerint így sem érdekli a klubváltás.“Nem rossz, ugye? Jól meg kell gondolni” – viccelődött először a hírre reagálva Ronaldo. “Nem megyek a Cityhez. A szavamat adom neked erre. Nem megyek. A pénz nem a legfontosabb dolog” – idézi a támadó szavait a The Sun.

A portugál hozzátette, nagyon jó érzi magát Madridban, akár pályafutása végéig is aláírna jelenlegi állomáshelyén. Ronaldo – aki a City városi riválisától, a Manchester Unitedtől tette át székhelyét Spanyolországba – nagyszerű szezont tudhat maga mögött, a bajnokságban 40 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját, míg a Spanyol Kupa döntőjében csapata az ő góljával győzte le a Barcelona gárdáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik