Foci

Husztival nyert a Zenit, megégett az Anzsi

A Zenit Szentpétervár Huszti góljának is köszönhetően 4-0-ra verte az FK Rostovot, Dzsudzsák Balázs új klubja, az Anzsi Mahacskala Moszkvában kapott ki.

Tovább folytatódnak az orosz bajnokság küzdelmei, a Premjer Ligában a 13. fordulóra került sor kedden. A Zenit Szentpétervár együttese hazai pályán igyekezett feledtetni a múltkori, hajrában elbukott két pontot, a tabella hátsó régiójában vitézkedő Rostov volt az ellenfél.

A szentpéterváriak már az első percben megszerezték a vezetést, majd Lazovic még a szünet előtt kettőre növelte a különbséget. A fordulást követően szűk negyed órával beállt Huszti Szabolcs is, a magyar szélső pedig nem sokkal később feliratkozott a góllövők közé. A legvégén még a szintén csereként beálló Bukharov állította be a 4-0-ás végeredményt.

Huszti gólja:

Dzsudzsák Balázs újdonsült klubja, az Anzsi Mahacskala (egyelőre a magyar válogatott szélső nélkül) a CSZKA Moszkva otthonában vendégeskedett, a dagesztáni együttes pedig egy 3-0-ás zakóba szaladt bele és visszacsúszott a harmadik helyre.

Az élen a CSZKA áll megelőzve Husztiékat.

Eredmények – 13. forduló
Zenit – Rostov 4-0 (2-0)
Gólszerző: Ionov (1.), Lazovic (39.), Huszti (71.), Bukharov (90.)
CSZKA Moszkva – Anzsi Mahacskala 3-0 (2-0)
Gólszerző: Vagner Love (5.), Honda (27.), Dzagoev (61.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik